Paprika

Sweet Chocolate

De paprika ‘Sweet Chocolate’ heeft een heerlijke zoete smaak. Paprika bevat oa. Vitamine A, B,C, E en K en Mineralen, Anti-oxidanten en Vezels.
EET TIP:
Deze paprika is heerlijk op een groentespies voor op de BBQ. U kunt deze paprika ook roosteren in de oven of op de BBQ, gevuld met een mix van knoflook en koriander.
Door een salade is deze paprika ook smaakvol.

Dolma Kandil

De smaak van de  paprika Dolma Kandil is fris, zacht zoet en sappig.  Een paprika bevat oa.  Vitamine A, B,C, E en K en Mineralen, Anti-oxidanten en Vezels.
EET TIP:
De Dolma Kandil paprika is heerlijk om een gevulde paprika mee te maken, met bv. gehakt, ui, knoflook, tomaat, verse peterselie en verse munt.

Round of Hungary

De smaak van deze tomaatpaprika ‘Round of Hungary’ is lekker zoet.  Een paprika bevat oa.  Vitamine A, B,C, E en K en Mineralen, Anti-oxidanten en Vezels.
EET TIP:
Deze tomaatpaprika is een topper in salades. Ook is deze tomaatpaprika heerlijk door oosterse wokschotels of voeg deze toe aan uw verse tomatensoep.

Mavras of Purple Star

De ‘Mavras of Purple Star’ paprika heeft een zoete smaak met een klein bittertje .  Een paprika bevat oa.  Vitamine A, B,C, E en K en Mineralen, Anti-oxidanten en Vezels.
EET TIP:
Lekker om paprika soep van te maken. In een salade is deze paprika ook smaakvol. Gebruik deze paprika ook eens bij het maken van een frittata.

Marconi Rosso

 De paprika Marconi Rosso is aromatisch zoet en pittig van smaak. Een paprika bevat oa.  Vitamine A, B,C, E en K en Mineralen, Anti-oxidanten en Vezels.
EET TIP:
Maak een heerlijke Shakshuka van deze paprika.
De Marconi Rosso is ook lekker in bijvoorbeeld een gesmoorde paprikaschotel met aubergine, tomaten, verse kruiden, knoflook en ui of in een verse pastasaus.

Sweet Banana

De paprika Sweet Banana is knapperig, friszoet en kruidig van smaak. Een paprika bevat oa.  Vitamine A, B,C, E en K en Mineralen, Anti-oxidanten en Vezels.
EET TIP:
Deze paprika is heerlijk in bijvoorbeeld salades, maar ook lekker als tussendoortje.
Maak ook eens lekkere Fusilli met champignon, paprika en verse kruiden.

Snackpaprika mix

De smaak van deze knapperige snackpaprika is zoet. Een paprika bevat oa.  Vitamine A, B,C, E en K en Mineralen, Anti-oxidanten en Vezels.
EET TIP:
Heerlijk om zo te snoepen of om te vullen met kaas of te dippen in een dipsaus of humus. Rauw in de salade zijn ze verrassende aromatische smaakmakers.