TIMO Puur Tomaten

Yellow Pearshaped

De Yellow Pearshaped tomaat heeft een fris zoete en aromatische smaak. Tomaten bevatten oa. vezels, Vitamine A, B, C, E en K, koper, kalium, magnesium en foliumzuur.
EET TIP:
Dit is een heerlijk aperitieftomaatje. Tevens zijn de tomaatjes goed te gebruiken als garnering. Vers toegevoegd aan een pasta zijn de yellow pearshaped tomaatjes ook erg lekker.

Bloody Butcher

De Bloody Butcher tomaat heeft een zoete, aromatische en complexe smaak. Tomaten bevatten oa. vezels, Vitamine A,B,C,E en K, koper, kalium, magnesium en foliumzuur.
EET TIP:
Deze tomaat is zo smaakvol dat u er een smaakvolle verse tomatensoep van kunt maken. U kunt de tomaat ook grillen op de BBQ of in de oven. U kunt een eenvoudige, maar heerlijke dressing maken van olijfolie, knoflook en kruiden. Besprenkel de tomaten met de dressing en strooi er daarna een beetje parmezaan overheen en grillen maar…..

Brown Berry

De Brown Berry tomaat is zoet en heeft een rijke smaak. Tomaten bevatten oa. vezels, Vitamine A, B, C, E en K, koper, kalium, magnesium en foliumzuur.
EET TIP:
De Brown Berry is heerlijk voor in salades, in combinatie met anders gekleurde tomaten en is ook erg lekker als gezonde snack.

Gardener’s Delight

De smaak van een Gardener’s Delight tomaat is zoet, stevig en sappig. Tomaten bevatten oa. vezels, Vitamine A, B, C, E en K, koper, kalium, magnesium en foliumzuur.
EET TIP:
Gebruik de tomaatjes in soepen, sauzen, pastasauzen, salades of uit het vuistje als lekkere snack.

Marmande

De tomaat Marmande is vlezig en heeft een fijn zoete smaak. Tomaten bevatten oa. vezels, Vitamine A, B, C, E en K, koper, kalium, magnesium en foliumzuur.
EET TIP:
De Marmande is heerlijk om te gebruiken in uw (roer-)bak- ,grill- of ovengerecht. Het is ook een uitstekende tomaat om te vullen met bijvoorbeeld een salade van avocado en mozzarella.

Egg Yolk

De Egg Yolk tomaat heeft een prikkelende smaak traktatie, dat zich uit in een rijke en fruitige smaak met zomer zoete tonen. Tomaten bevatten oa. vezels, Vitamine A, B, C, E en K, koper, kalium, magnesium en foliumzuur.
EET TIP:
De Egg Yolk tomaat is een heerlijke smaak- en kleurmaker in salades. Om de smaak nog meer naar voren te brengen kunt u de tomaat eerst roosteren met een klein beetje olijfolie. Als snack is deze tomaat ook heerlijk.

Cherrytomaat Ter Aarse ‘Tolletjes’

De cherrytomaat is sappig en heeft een zoete smaak. Tomaten bevatten oa. vezels, Vitamine A, B, C, E en K, koper, kalium, magnesium en foliumzuur.
EET TIP:
Cherrytomaten zijn heerlijk als gezonde snack tussendoor. Ze zijn ook heerlijk als borrelhapje in combinatie met mozzarella en verse basilicum. Of maak eens een heerlijke tomaten pesto met deze cherrytomaat.

Tiny Tim

De kerstomaat Tiny Tim is zoet en stevig. Tomaten bevatten oa. vezels, Vitamine A, B, C, E en K, koper, kalium, magnesium en foliumzuur.
EET TIP:
De Tiny Tim is een heerlijke snacktomaat, maar is ook een smaakvolle toevoeging aan uw salade. Heerlijk op een zomerse avond is een granité van deze zoete tomaat.